Ajax Amsterdam onder vuur

Ajax is de voetbalclub van Amsterdam, de club is het hart van het Nederlands voetbal voor veel Amsterdammers en fans uit de rest van Nederland. De club gaat sindskort alleen niet heel goed, in het nieuwe seizoen van de eredivisie staat Ajax na een verschrikkelijk seizoenstart onderaan in het klassement. Ajax onwaardig wordt gezegd niet alleen door fans maar ook analisten en andere liefhebbers zijn het hier over eens.

Een hopeloos seizoen

Het jaar begon al slecht, veel van de spelers van vorig seizoen zijn verkocht. Waardoor Ajax met een minder strek team aan het seizoen moest beginnen. Dat was ook wel te merken nadat ze wedstijd na wedstrijd verloren. Soms speelden ze gelijk en enkele wonnen ze nog maar net. Het is dan ook te zien na de gespeelde wedstrijden tot op nu dat ze onderaan staan in het klassement. Veel fans noemen het hopeloos, het is moeilijk voor velen om een club te blijven steunen die na jaren lang in de top te hebben gespeeld in één seizoen in een keer naar beneden valt aan te moedigen. Ze kunnen wel wat wedtips gebruiken vinden velen.

Bestuur in de soep

Het bestuur van Ajax maakt dit jaar te veel fouten vinden de fans. Ze maken er een zooitje van vinden velen. Het bestuur heeft er voor gekozen veel spelers te verkopen en dan nieuwe spelers een kans te geven, alleen pakt dit niet uit in hun voordeel. Na alle verliezen die Ajax draaide leek het net op een online casino. De fans waren er klaar mee en ze wilden dan ook dat het bestuur er mee ophield en dat er een compleet nieuw bestuur kwam die het wellicht beter kon doen.

Coach

De coach van Ajax die het hele seizoen zijn best heeft gedaan om er wat te maken, is na afgelopen week per direct er uit gezet. Na zoveel verliezen heeft de club ervoor gekozen een ander coach op het team te zetten in de hoop er nog wat van te kunnen maken. Ajax is veel spelers en bestuursleden kwijt geraakt van afgelopen jaar, het team is erg veel veranderd en ook achter de schermen is er veel veranderd in de club. Niet alleen de coach maar ook oud leden van de club die na het zien van deze ravage hebben besloten terug te keren naar de club in de hoop er nieuw leven in te kunnen blazen.

De toekomst

Er is een kans waar vele fans niet over na willen denken en dat is de mogelijke degradatie van Ajax, maar hoe zal het dan gaan met jong Ajax en de toekomst van de club. Veel vragen met te weinig antwoorden, Ajax zal er werk van moeten maken om boven water te blijven dit seizoen. Met de hoop het volgend jaar beter te doen. Veel Ajax fans hopen natuurlijk dat de club nu eindelijk weer wedstrijden gaat winnen en zichzelf red. Zodat we volgend jaar weer kunnen genieten van goed voetbal van de club uit Amsterdam iets wat we dit seizoen nogal gemist hebben. Het voetbal is niet goed en door de vele individuele fouten krijgt Ajax doelpunten tegen, dat is niet des Ajax.

AZ nieuws Ajax nieuws Almere City nieuws Excelsior nieuws
FC Twente nieuws FC Utrecht nieuws FC Volendam nieuws Feyenoord nieuws Fortuna Sittard nieuws Go Ahead Eagles nieuws Heracles Almelo nieuws NEC nieuws
PEC Zwolle nieuws PSV nieuws RKC Waalwijk nieuws SC Heerenveen nieuws Sparta Rotterdam nieuws Vitesse nieuws

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.