Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Ajax is de meest populaire club om te wedden in Nederland

De afgelopen jaren heeft Ajax natuurlijk prachtige prestaties neergezet. De afgelopen 9 jaar zijn ze 5 keer landskampioen geworden. In het seizoen 2016/2017 stond Ajax zelfs in de finale van de Europa League. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat Ajax de populairste club is om op te wedden in Nederland. Elke week worden er weddenschappen geplaatst op de Eredivisie. Maar er worden ook weddenschappen geplaatst op de Europa League en Champions League. De afgelopen jaren is dit voor de Ajax fans best lucratief geweest.

Wedden op Ajax als landskampioen 2020-2021

Een populaire weddenschap die spelers nu al afsluiten is landskampioen 2020-2021. Fans hopen dat Ajax net als afgelopen jaar opnieuw landskampioen gaat worden. Vorig jaar was natuurlijk een vreemd seizoen, waardoor Ajax zichzelf niet goed kon bewijzen. Dit jaar willen de fans graag zien dat Ajax het in zich heeft om landskampioen te worden. Bij de bookmaker lijkt een weddenschap op Ajax als landskampioen populair te zijn. Van alle eredivisie clubs wordt er vooral op Ajax in gezet als landskampioen van 2020-2021.

Lage uitbetaling bij Ajax wedstrijden

Het heeft stiekem natuurlijk wel een nadeel als je gaat wedden op een populaire club zoals Ajax. Een wedstrijd tegen Fortuna Sittard wint Ajax vrij snel. Hierdoor win je slechts 1,03 keer je inzet. Hoe meer fans vertrouwen hebben in een goede afloop, hoe meer geld je kan winnen. Het kan de moeite waard zijn om de bookmakers te vergelijken. Soms krijg je bij een internationale bookmaker een hogere uitbetaling. Vooral als ze niet bekend zijn met Ajax en de prestaties binnen de Eredivisie.

Hoge uitbetaling bij de Champions League wedstrijden

Durf je te wedden op winst voor Ajax tijdens één van de Champions League wedstrijden? Dit kan wel lucratief zijn als je hierop durft in te zetten. De Champions League wedstrijden betalen soms wel 4 keer je inzet uit. Je moet dan alleen wel wedden dat Ajax inderdaad de wedstrijd gaat winnen. Naast wedden op de winst kan je ook wedden dat Ajax de groepsronde overleefd. Dit kan een spannende weddenschap zijn. De kans is groot dat je met extra spanning de volgende wedstrijden gaat bekijken. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het een spannende avond wordt als je een weddenschap op Ajax hebt klaarstaan.

Ontdek de weddenschappen op de Champions League de komende maanden

De komende maanden kunnen we allemaal gaan wedden op Ajax in de Champions League. De populariteit van de club bij de bookmakers zal bij winst natuurlijk nog verder toenemen. Zorg er dus voor dat je op tijd je weddenschap afgesloten hebt. Je kan zo voorkomen dat je een lagere uitbetaling krijgt. Vooral als Ajax opnieuw Europa gaat veroveren kan het de moeite waard zijn om op tijd je weddenschap bij de bookmakers vast te leggen. Ajax is niet voor niets de meest populaire club van Nederland om op te wedden bij de bookmakers. Wij kunnen niet wachten tot de nieuwe wedstrijden die er van Ajax aan gaan komen.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.