Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

De mooiste Ajax-cadeaus om te geven

Als je denkt aan een Ajax-cadeau dan zijn de mogelijkheden oneindig. Van jong tot oud, van iemand die net fan is geworden tot aan een supporter die al tientallen jaren een seizoenkaart heeft; er zijn veel verschillende cadeaus denkbaar voor iemand die Ajax hoog in het vaandel heeft staan. In dit artikel gaan we verder in op de diverse Ajax-geschenken die leuk zijn om te geven én te krijgen.

Verschillende soorten geschenken

Een cadeau rondom Ajax kan erg verschillend zijn. Waar de ene supporter meer heeft met een praktisch geschenk als een voetbal hecht de ander meer waarde aan een mooi schilderij met een fantastische foto van Ajax. Voordat je een presentje in huis haalt, denk dan van tevoren goed na voor wie je het koopt. Ga je voor een relatief veilig cadeau, dan kun je bijvoorbeeld een Ajax-shirt of een bedrukte mok geven. Je kunt zowel bij de fysieke winkel in Amsterdam een kijkje nemen of de online shop van de Amsterdamse voetbalclub bezoeken.

Personaliseer je cadeau

Het leuke van een cadeau is dat je deze kunt personaliseren. In de meeste gevallen zal het gaan om de voornaam van degene aan wie je het presentje geeft. Zo kun je een persoonlijk tintje eraan geven, denk bijvoorbeeld aan een eigen drinkbeker, een eigen keukenschort, een eigen Ajax-mok of een muursticker met naam. Daarin is veel mogelijk, bij sommige producten is er zelfs de optie om een speciale boodschap aan het artikel toe te voegen. Zo kun je iemand een hart onder de riem steken of juist een éxtra fijne verjaardag wensen.

Cadeau op het werk

Er zijn diverse categorieën cadeaus. Wellicht wil je wel een collega verrassen die niet onder stoelen of banken steekt dat Ajax zijn of haar favoriete club is. Hangt de werkplek van jouw collega vol met Ajax-decoratie, dan kun je ook heel goed relatiegeschenken bedrukken met een Ajax-gerelateerde uitspraak. Op kantoor komen onder meer een drinkbeker, een schrift en een pen goed van pas terwijl een stevige Ajax-rugzak áltijd nuttig is. Naar school, op vakantie of tijdens je reis naar het werk; een rugzak is nooit verkeerd om bij je te hebben.

Ajax-tenue

Veel Ajacieden willen het liefst bij de start van het nieuwe seizoen het nieuwste tenue in de wacht slepen. Ook het uittenue en in sommige gevallen het derde tenue gaat vaak over de (digitale) toonbank. Op vakantie en in de vrije tijd wordt het tenue vol trots gedragen en dat levert veel leuke reacties op van andere Ajax-supporters. Dat creëert weer een band en zorgt voor een betere sfeer in het stadion, waar we met elkaar achter onze club moeten staan. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.

Seizoensartikelen

Er zijn een aantal cadeaus die specifiek voor een bepaald seizoen bedoeld zijn, waaronder een zonnebril, een T-shirt of een strandhanddoek. Voor het winterseizoen zijn weer andere artikelen geschikt, dit zijn onder meer winterjassen, sjaals (zo ben je ook in het stadion goed zichtbaar!) en warme mutsen. Kies voor de wintermaanden voor geborduurde mutsen met daarop het logo van Ajax of jouw eigen naam, zodat je jouw favoriete club tijdens het koude weer optimaal kunt aanmoedigen. Onderweg naar het stadion – in de trein of met je vrienden of familie in de auto – kom je al goed in de stemming zodat je goed gemutst in de Johan Cruijff ArenA aankomt. Veel plezier gewenst!

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.