Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

De verstandigste manieren om op Ajax in te zetten tijdens voetbalwedden

Dat we Ajax tot de meest succesvolle voetbalclubs van Nederland mogen rekenen, staat buiten kijf. Sinds de start van de eredivisie eindigde Ajax bijna altijd bij de beste drie teams van het seizoen en in bijna de helft van alle gevallen werd de beker van het betreffende seizoen binnengehaald. Maar zelfs voor een club als Ajax schijnt de zon niet altijd. Ook de prestaties van een topteam kunnen wisselen en dus blijft het lastig om te voorspellen wat de uitslagen van de wedstrijden zullen zijn. Hoe kun je dan toch op verantwoorde wijze geld inzetten op de afloop van een wedstrijd?

Spreid je kansen

Je bent als trouw Ajaxsupporter misschien geneigd om je vooral te focussen op deze club. Het belangrijkste advies dat we hier geven, is om dat niet te doen. Bij voetbalwedden draait het namelijk om het zo goed mogelijk spreiden van je kansen. Kijk dus niet alleen naar voetbalwedstrijden in de Nederlandse eredivisie, maar pak ook wat andere wedstrijden mee, bijvoorbeeld van competities in andere landen. Het is sowieso niet verstandig om veel geld te zetten op winst van je eigen club. Je weet immers één ding zeker: ook Ajax verliest wel eens een wedstrijd. Wanneer je te veel gefocust blijft op je eigen sentimenten met betrekking tot de club, verlies je vaak de realiteit uit het oog.

Verdiep je in de teams

Als een topspeler geblesseerd is en niet kan spelen, heeft dat vaak consequenties voor de prestaties van het hele team. Zeker als meerdere spelers uitvallen, moet je er rekening mee houden dat de tegenstander hiervan gaat profiteren. Het is dus belangrijk om je te verdiepen in de clubs waarop je gaat wedden. Sla de statistieken er eens op na. Hoe vaak hebben deze twee clubs al tegen elkaar gespeeld? Hoe waren de resultaten toen? En wat is er sindsdien verandert in de opstelling? Het kan ook helpen om de wedstrijden van de clubs tegen gemeenschappelijke tegenstanders te bekijken. Dit is uiteraard slechts een hulpmiddel, het biedt geen garanties voor het verloop van de wedstrijd.

Vergelijk de aanbieders

Elke aanbieder van gokweddenschappen bepaalt zelf de hoogte van de uit te keren bedragen. Het is dus goed mogelijk dat je voor precies dezelfde weddenschap bij de ene bookmaker net iets meer winst vangt dan bij de andere. Bovendien werken bookmakers vaak met interessante extra bonussen.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.