Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Dit is de autosponsor van Ajax

Sinds 2009 rijden de spelers en medewerkers van Ajax al rond in een auto van Mercedes-Benz. Laatst heeft de voetbalclub het contract met Mercedes verlengd tot en met 2023 met een optie op twee jaar verlenging. We zien de voetballers dus nog wel even rondrijden in een glimmende Duitse bolide. Hieronder lees je alles over de samenwerking.

Een jarenlange samenwerking

In het jaar 2009 ging Ajax de samenwerking aan met Mercedes-Benz. Met Stern, de officiële Mercedes-Benz-dealer, heeft Ajax zelfs al een samenwerking sinds 1993. Stern heeft al die tijd spiksplinternieuwe auto’s geleverd aan de Amsterdamse voetbalclub. Ook zorgen zij voor de nodige onderhoudsbeurtjes. Bovendien wil de samenwerking de aandacht richten op een aantal belangrijke zaken. Zo willen ze bijdragen aan de verduurzaming van de auto’s en nadenken over mobiliteitsbehoeften. En dat komt goed uit, want dat is precies waar Mercedes-Benz voor wil staan. Zij vinden innovaties belangrijk en willen succesvol zijn en blijven in de toekomst. Vooral duurzaamheid staat op hun lijst van langetermijndoelen. Deze twee grote partijen zijn dus een goede combi.

Het goede voorbeeld

Mercedes-Benz, Stern en Ajax slaan dus voor de zoveelste keer de handen ineen. Sowieso tot 2023 mogen de Ajax-spelers genieten van het Duitse comfort van Mercedes. Om het doel van duurzaamheid en innovaties te verwezenlijken moeten de spelers, medewerkers en het management van Ajax wel aan een voorwaarde voldoen. Ze moeten namelijk vaarwel zeggen tegen een brandstof-slurpende auto zoals de AMG en hallo zeggen tegen een elektrische auto. De club moet immers het goede voorbeeld geven. Het is de bedoeling dat zij in deze auto van en naar trainingen, wedstrijden en evenementen van Ajax zullen rijden.

Lease een Mercedes-Benz

Wil jij net als de spelers van de voetbalclub ook rondrijden in een dikke Mercedes? Je kunt dit eenvoudig voor elkaar krijgen zonder diep in de buidel te hoeven tasten, door een financial lease-contract af te sluiten. Dit betekent dat je economisch gezien meteen de eigenaar wordt van de auto. Het fijne hiervan is dat je ook de Mercedes niet hoeft in te leveren bij de leasemaatschappij wanneer het contract is afgelopen. Een Mercedes financial lease je al binnen een paar seconden zodat jij ook het ultieme comfort van de auto kunt ervaren.

Kies voor elektrisch

Om het helemaal goed te doen kun je er ook voor kiezen om een elektrische auto te leasen. Een elektrische auto lease je heel eenvoudig en bovendien stoot deze geen schadelijke stoffen uit, net als de gloednieuwe auto’s van de Ajax-spelers. Naast dat het beter is voor het milieu, brengt het ook andere voordelen met zich mee: je hoeft niet meer te tanken, je bespaart op fiscale kosten en daarnaast zijn de meeste elektrische auto’s heel stil. Is dat even fijn rijden.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.