Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Dit zijn de kansen op het WK 2022 voor het Nederlands elftal

In november en december dit jaar is het zo ver: het WK in Qatar. Het WK wordt dit keer gehouden in de winter en de eerste wedstrijd staat gepland voor 21 november. Gelukkig doet het Nederlandse elftal na acht jaar wel weer mee, wat voor velen behoorlijk wat spanning met zich mee zal brengen. Wat de kansen voor Nederland zijn, bespreken we met je hieronder.

De selectie

De definitieve selectie van de spelers wordt pas 16 september via een persbericht bekend gemaakt, maar de voorlopige selectie is al wel bekend. Daaruit blijkt dat er een aantal Ajax-spelers mogen vlammen op het WK, zoals Steven Bergwijn, Daley Blind en Jurriën Timber. Maar ook andere spelers uit de topklasse voegen zich bij het Nederlands elftal, zoals Memphis Depay. Bovendien weten we ook dat er voornamelijk vanuit achterin het veld wordt gepresteerd, in tegenstelling tot de vorige WK’s. Samen met bondscoach Louis van Gaal en aanvoerder Virgil van Dijk gaat het Nederlandse elftal de uitdaging aan, op weg naar de wereldtitel.

Prestaties van de afgelopen WK’s

Maar of Oranje daadwerkelijk de wereldtitel zal halen, is nog maar de vraag. Helaas wordt het Nederlands elftal door veel mensen niet zo heel hoog ingeschat. Dat heeft onder andere te maken dat het Nederlands elftal een aantal keren zich niet heeft weten te kwalificeren. Toch zegt dat niet alles. Wanneer we kijken naar de prestaties van de afgelopen WK’s van Oranje, stond Nederland maar liefst drie keer in de finale. Bovendien eindigde Oranje in het vorige WK, die van 2010, op de derde plek onder leiding van Louis van Gaal. Houd deze prestaties daarom altijd in je achterhoofd, vooral als je wil gaan wedden op WK 2022

Check de odds

Wanneer je wil gaan gokken op voetbal is het namelijk belangrijk om je eerst te verdiepen in de teams. Hoe hebben de landen op voorgaande WK’s gepresteerd, zijn er spelers geblesseerd en onder leiding van welke coach gaan ze presteren? Al deze zaken spelen een grote rol in het verloop van het WK, en dus ook in jouw weddenschap. Check ook vooral de odds, die het een en ander kunnen verklappen. Zo zien we bij de openingswedstrijd tussen Nederland en Senegal dat de odds van Nederland aanzienlijk lager liggen dan bij Senegal: de kans dat Nederland wint is dus aanwezig. Helaas zijn de odds voor Nederland als winnaar niet heel optimistisch: deze liggen vrij hoog. Houd er overigens wel rekening mee dat deze odds nog altijd kunnen veranderen. Dat wordt een spannende periode.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.