Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Een gezellige avond voetbal kijken met vrienden: 6 tips

Staat er weer een heerlijk Champions League avondje op de planning maar heb je helaas geen kaartjes kunnen bemachtigen? Wij geven je zes tips hoe je er alsnog een geslaagde avond van maakt, gewoon thuis op de bank!


Tip 1: Nodig vrienden uit

Geen gezellige avond zonder je beste vrienden. Nodig op tijd al je beste maten uit zodat ze nog niks anders hebben gepland en samen met jou deze avond kunnen doorbrengen.


Tip 2: Een goed begin is het halve werk

Ga van tevoren lekker een hapje eten in de stad. Zo komt de sfeer er alvast goed in en zijn jullie helemaal in de stemming voor een leuke avond.


Tip 3: Overig vermaak

De wedstrijd duurt natuurlijk niet de hele avond. Om je de rest van de tijd kostelijk te vermaken kun je leuke spellen spelen. Zet bijvoorbeeld de PS4 aan voor een fanatiek potje FIFA 20 of win een mooi geldbedrag met poker!


Tip 4: Een klein gokje

Vergeet niet voor de wedstrijd begint nog even snel een TOTO te zetten, wie denk jij dat er wint? Zo beleef je een nóg spannendere avond en houd je er misschien nog wel een leuk zakcentje aan over. Wil je liever geen echt geld in zetten, voorspel dan gewoon allemaal op papier wat jullie denken wat de uitslag wordt.


Tip 5: Voldoende versnaperingen

Zorg ervoor dat je voldoende eten en drinken in huis haalt. Bier en andere alcoholische dranken zijn natuurlijk altijd goed, zet daarnaast nog wat lekkere nootjes en chips op tafel en genieten maar!


Tip 6: Volledige privacy

Niets vervelender dan mensen die vanaf buiten je huis in kunnen kijken, de juiste raamdecoratie van Veneta.com voorkomt dit. Met jaloezien hout bepaal je namelijk zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy door het verstellen van de lamellen. Doordat je bij een rolgordijn de keuze hebt tussen semi-transparant en verduisterend kun je ook hier alle kanten mee op.


Veel plezier tijdens deze échte mannenavond!

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.