Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Hoe kun je Ajax live kijken?

Ajax is veel meer dan een voetbalclub; het is een instituut met een rijke geschiedenis vol successen. Sinds de oprichting in 1900 heeft Ajax 35 landstitels, 20 KNVB-bekers en 4 Europa Cups I gewonnen. Het team heeft tal van legendarische spelers en trainers voortgebracht en heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het Nederlandse voetbal. Ajax-fans willen niets liever Ajax live kijken en dan wel elke wedstrijd. Toch kan het soms lastig zijn om te weten hoe je dit kunt doen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om Ajax live te kijken. Wil je de Eredivisie-wedstrijden, Europa League-actie of spannende bekermatches kijken? Lees dan verder om erachter te komen hoe!

Canal+ TV App

Wil jij Ajax ook graag live ilt zien spelen? In dat geval kun je de Canal+ TV App gebruiken. Via deze app heb je toegang tot alle ESPN kanalen die de Ajax wedstrijden uitzenden. Of je nu op je tv, smartphone, tablet of laptop kijkt, met de Canal+ TV App mis je geen enkel moment van de actie, waar je ook bent. 

Live of terugkijken, jouw keuze

Het leuke aan de Canal+ TV App is dat je niet alleen live naar Ajax kunt kijken, maar ook wedstrijden kunt terugkijken die je gemist hebt. Met de Begin Gemist-functie start je een wedstrijd gewoon opnieuw, en je kunt zelfs wedstrijden tot zeven dagen na de uitzenddatum nog bekijken. Met jouw pakket heb je ook live toegang tot alle tv-programma's van de zenders die erbij horen. Kijk ze live of tot 7 dagen terug. Dit kan in alle EU-landen en op wel 5 apparaten tegelijk. Bovendien heb je ook een ruime keuze aan films on demand om van te genieten.

Gratis optie voor Ajax-fans

Als je Ajax wilt kijken maar geen ESPN-abonnement hebt, heeft Canal+ een mooie aanbieding voor je. Meld je aan voor een weekabonnement en krijg toegang tot alle ESPN-kanalen, inclusief ESPN 1 waar de wedstrijden worden uitgezonden. Het beste? Je kunt de eerste 7 dagen gratis genieten van alle content, helemaal vrijblijvend.

Gemakkelijk en toegankelijk

Met de nieuwste platforms zoals Canal+ wordt het makkelijker dan ooit om Ajax-wedstrijden te kijken. Of je nu live alle actie wilt volgen of een gemiste wedstrijd wilt terugkijken, met Canal+ heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Natuurlijk kun je ook Feyenoord live kijken, het ligt er maar net aan wat je wilt zien. Zo mis je geen enkel hoogtepunt van je favoriete club, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.