Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Wat zijn ‘fan tokens’ en wat kan je er mee?

De crypto wereld is sterk in ontwikkeling. Niet alleen is het de afgelopen periode razend populair geworden, er komen ook wekelijks nieuwe ontwikkelingen boven water. Zo zijn er verschillende coins die succesvol zijn door hun media aandacht, zoals de Shiba inu. Je kan Shiba Inu kopen, maar wil je meer zeker zijn van je zaak, dan is een fan token wellicht een optie. Maar wat zijn fan tokens en wat kan je er mee? We vertellen het in dit artikel, dus lees snel verder! 

Wat zijn fan tokens? 

De naam verklapt eigenlijk al een beetje waar het over gaat, namelijk tokens voor fans. Het woord ‘fans’ in deze zin is dan ook erg breed, denk aan fans van voetbalclubs of e-sport teams. Aan deze fan tokens zitten voordelen gekoppeld. Welke voordelen dat zijn is afhankelijk van de token. Zo zijn er bijvoorbeeld fan tokens die je stemrecht geven of tokens waarmee je een unieke ervaring kan krijgen. Hierdoor wordt jij meer betrokken bij het merk en dat vindt het merk natuurlijk erg fijn. 

Hoe koop je een fan token? 

Nadat je je goed hebt ingelezen over fan tokens kunnen wij ons voorstellen dat je misschien wel geïnteresseerd bent in het kopen van een fan token. Zoals bijvoorbeeld van je favoriete voetbalclub. Als voorbeeld nemen we even de fan token van Paris Saint Germain. Deze kun je kopen via verschillende trading platformen. Door middel van een account op een trading platform kan je een trading pair kiezen. Met stable coins kan je dan weer een fan token aanschaffen. Op deze manier kan je dus een PSG fantoken aanschaffen. 

Kun je handelen met fan tokens? 

Het is mogelijk om te handelen met fan tokens. De PSG fan token is hier een goed voorbeeld van. Deze fan token begon met een prijs van 5 euro. Nadat Lionel Messi officieel speler werd bij deze club, is de fan token enorm in waarde gestegen. Als jij je fan token tegen een hogere prijs weet te verkopen, kan je hier dus zeker winst op maken. Dit garandeert natuurlijk niet dat alle fan tokens in waarde stijgen, want ze kunnen ook in waarde dalen. 

Hopelijk heb je zo genoeg informatie over fan tokens. Natuurlijk zijn er nog ontzettend veel mogelijkheden in de crypto wereld waar je ook mee aan de slag kan. Wil je iets dieper in de crypto materie duiken, dan is het wellicht handig om verder te kijken dan alleen fan tokens. Fanthom kopen is een van de vele mogelijkheden die deze wereld te bieden heeft.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.