Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Zo kijk je zorgeloos een voetbal wedstrijd in het stadion

Als echte voetballiefhebber gaat er natuurlijk niets boven het kijken van een voetbalwedstrijd in het stadion zelf. Toch komt er nogal het één en ander bij kijken, helemaal wanneer je geen seizoenkaart hebt en dus genoodzaakt bent om voor iedere wedstrijd zelfs kaartjes te halen. Om ervoor te zorgen dat het je aan niets ontbreekt op de dag dat jij je favoriete club in het stadion gaat aanmoedigen, hebben we een aantal praktische tips voor je, die je hierbij kunnen helpen.

Tijd voor tickets

Voordat je naar een wedstrijd gaat, moet je natuurlijk eerst een ticket kopen. Tickets voor populaire wedstrijden zijn vaak snel uitverkocht, dus het is belangrijk om er vroeg bij te zijn. Als je geluk hebt, kun je soms tickets krijgen van iemand die niet kan gaan, maar het is altijd beter om ze van tevoren online of bij de ticketbalie te kopen. Nadat je je ticket hebt, ga je naar het stadion. Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om naar binnen te gaan en naar je stoel te lopen, want anders mis je misschien het begin van de wedstrijd! Als alles goed gaat, zit je lekker in je stoel met een drankje en een hapje terwijl je geniet van de match. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan - misschien valt er een speler uit of raakt de bal buiten het veld - maar als alles volgens plan verloopt, is het een onvergetelijke ervaring. Enjoy!

Zorg dat je op tijd in het stadion bent

Zorg dat je vroeg genoeg bent, want anders mis je misschien het begin van de wedstrijd. Je zit er natuurlijk niet op te wachten dat je misschien zelfs wel een doelpunt in de eerste paar minuten mist. Iet eten en drinken halen kan namelijk ook prima in de rust. Ga je met de trein en heeft deze vertraging of heb je hem helemaal gemist, dan is het verstandiger om lekker thuis te blijven. Zo weet je namelijk zeker dat je niets hoeft te missen en heb je zelfs nog wat tijd over voor wat praktische zaken die je eigenlijk al veel eerder had willen doen. Zo kun je bijvoorbeeld even kijken wel mogelijkheden er momenteel allemaal zijn voor je lening oversluiten naar een andere geldverstrekker. Dit kan vaak online in een paar minuten worden geregeld. Ideaal zo vlak voor de wedstrijd, vind je niet?

Haal iets te eten en te drinken

Wanneer je in het stadion bent, dan heb je vaak nog voldoende tijd om even iets te drinken en wat lekkers te halen. Zo hoef je als de wedstrijd begint niet meer van je plek af en kun je onbezorgd genieten van de wedstrijd. In de rust is de kans natuurlijk vrij groot dat je zin in een biertje hebt, wanneer je dan op tijd bent, kun je er nog even rustig één in de rust drinken en natuurlijk één of twee meenemen voor de tweede helft. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat wanneer je met de auto bent, je absoluut niet drinkt en dan in plaats van een biertje, een colaatje bestelt.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.