Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Zo kijk jij onbezorgd een avondje voetbal

Zijn jij en je vrienden echte voetbalfans? Dan is de kans natuurlijk vrij groot dat jullie met elkaar iedere thuiswedstrijd op de tribune zitten van je favoriete voetbalclub. Toch zijn er naast de thuiswedstrijden natuurlijk ook een flink wat uitwedstrijden en eventueel zelfs ook nog internationaal. Vooral wanneer je een drukke baan hebt en ook een gezin met jonge kinderen moet onderhouden, is het niet altijd wenselijk om ook deze wedstrijd mee te pikken. Om er toch voor te kunnen zorgen dat jij en je vrienden niets hoeven te missen, is het natuurlijk ontzettend leuk om deze wedstrijden met elkaar te kijken. Dit kun je doen in de kroeg, maar uiteraard ook gewoon bij iemand thuis. Dus wil jij een onbezorgd avondje voetbal kijken? Dan hebben we enkele praktische tips voor je!

Zorg voor voldoende drinken

Er is natuurlijk niets zo vervelend als een avondje voetbal kijken met vrienden en je hebt het drinken niet voor elkaar. Zorg er daarom dus ook voor dat je zowel bier als fris koud hebt staan en eventueel de buurman als back-up hebt, mocht het echt uit de hand lopen. Zo voorkom je dat je halverwege de wedstrijd hoopt dat het geen verlengen wordt tijdens een Europees avondje voetbal, omdat het anders nog wel een lastig verhaal zou kunnen gaan worden. Omdat het meeste drinken ook de weken daarna wel op komt, kun je dus prima wat extra bier, fris of wijn halen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je niets tekort komt.

Zet de kachel vast aan

Vooral in de winter kunnen de temperaturen vooral in de avond flink dalen. Je hebt er dan geen zin in dat wanneer je visite krijgt, je huis niet lekker warm is. Zorg er dus voor dat je een uur voor de tijd even kijkt hoeveel graden of het in huis is, zodat je waar nodig de thermostaat iets kunt bijstellen. Hoewel de kosten voor energie natuurlijk de afgelopen periode zijn gestegen, wil je natuurlijk niet in de kou zitten met je vrienden. Wil jij er zeker van zijn dat je niet teveel betaald en je dus met een gerust hart de verwarming een paar graden hoger kunt zetten? Dan is je energie vergelijken met verschillende andere energiemaatschappijen natuurlijk een verstandige keuze. Dit kun je gemakkelijk en snel online doen, zodat je direct kunt zien hoe jij ervoor staat en of je niet teveel betaald.

Bereid de hapjes vast voor

Bij een echte voetbalavond mogen de hapjes natuurlijk niet ontbreken. Vaak begint de avond met wat nootjes en chips, maar beginnen de meeste mannen naar enkele glazen bier vaak ook wel zin te krijgen in een warme snack. De welbekende ‘bruine fruitschaal’ doet het daarom ook altijd goed. Zowel uit de airfryer als uit de frituur, in beide gevallen is het heerlijk smikkelen geblazen. Zorg er dus voor dat je voldoende in huis hebt, zodat je bijvoorbeeld tijdens de 15 minuten rust de hapjes in de frituur, oven of airfryer kunt doen, zodat je niets van de wedstrijd hoeft te missen.

Afcajaxnieuws.nl

Bezoek Afcajaxnieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Ajax van Amsterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Ajax transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Ajax wedstrijden.

Afcajaxnieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Afcajaxnieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Afcajaxnieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Afcajaxnieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.